Lastnosti
O izdelku
Bogastvo slovenske kulinarike je prav v njeni lokalni in regionalni raznolikosti. Poznamo različne jedi z istim imenom in eno jed z različnimi imeni. Dr. Janez Bogataj pa k temu dodaja še paleto različnih okusov, bogato kuharsko znanje in spretnosti, ki dokazujejo povezanost prebivalcev Slovenije. Pravi, da teh 25 jedi, opisanih v tej knjigi, ne smemo razumeti kot »muzej kuhanja«, ampak kot ustvarjalno izhodišče za inovativnost na naših sodobnih omizjih.
The Alphabet of the Flavors of Slovenia
Najznačilnejše slovenske jedi
Okusi Slovenije od A do Ž na SKS
Podobni izdelek
Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.
Poišči izdelek v naših prodajalnah
Knjigarna založbe Družina na Krekov trg 1 v Ljubljani
Knjigarna založbe Družina v prostorih Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu
Knjigarna založbe Družina v Novem mestu - Knjigarna Kapitelj
Knjigarna založbe Družina v Ajdovščini - Knjigarna Zvonček
Knjigarna založbe Družina v Murski Soboti - Kleklova knjigarna