Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zlata poroka Zdenke in Egidija Cimerman

Za vas piše:
B. D.
Objava: 29. 07. 2024 / 09:39
Oznake: Maša, Odnosi, Poroka
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.07.2024 / 10:08
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zlata poroka Zdenke in Egidija Cimerman
Zlata poroka zakoncev Cimerman. FOTO: B. D.

Zlata poroka Zdenke in Egidija Cimerman

50 let je dolga doba. Egidiju in Zdenki Cimerman, rojeni Tršek, je dragi Bog naklonil 50 skupnih let. Natanko po 50. letih smo se zbrali v domači mokronoški cerkvi sv. Tilna, da bi se z obredom, ki ga je vodil župnik Martin Golob, Bogu zahvalili za ta lep jubilej in ga prosili za spremstvo tudi za naprej.

Egidij, po rodu Belokranjec, in Zdenka, doma iz Ljubljane, sta se poročila 20. julija 1974 pri sv. Petru v Ljubljani. Življenje sta si ustvarila v Ljubljani, ga nadaljevala na Škofljici, v starosti pa v Mokronogu. Egidij je imel mizarstvo, Zdenka pa mu je pomagala pri podjetju. V zakonu sta se jima rodila Barbara in Aleš. V veliko veselje so jima tudi zet Igor in vnukinje Eva, Ana, Klara in Sara. Njun dom je bil vedno odprt za vse, tako za obiskovalce kot za pomoči potrebne.

Vajin zakon, ati in mami, je za nas obeleženje tega, kar si zakonci obljubimo – v dobrem in slabem. V življenju sta prestala veliko preizkušenj, a z optimizmom, vztrajnostjo, potrpežljivostjo in obilo ljubezni sta stala in obstala. Vedno skupaj. In hvaležni smo, da smo lahko praznovali z vama.

Nalaganje
Nazaj na vrh