Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zlata hruška za Matematiko v 30 sekundah

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 15. 11. 2018 / 09:44
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.11.2018 / 12:27
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zlata hruška za Matematiko v 30 sekundah

Zlata hruška za Matematiko v 30 sekundah

Založba Družina je že četrto leto zapored prejela znak kakovosti otroških in mladinskih knjig.
Tudi letos smo ugriznili v sladko zlato hruško. Založba Družina je namreč že četrto leto zapored prejela znak kakovosti otroških in mladinskih knjig. Uredniški odbor Mestne knjižnice Ljubljana je zlato hruško letos namenil knjigi Matematika v 30 sekundah.

Je vašemu otroku všeč matematika? Morda mu bo s knjigo Matematika v 30 sekundah postala. Knjiga namreč otrokom preprosto in privlačno razloži posebnosti iz matematike, ki je za veliko šolarjev težek zalogaj. S knjigo iz zbirke V 30 sekundah je učenje laže, hkrati pa budi radovednost po novih spoznanjih. Kdo ve, kje bodo novo znanje uporabili. Matematična pravila so pomembna pri načrtovanju stavb, ležijo pa tudi v ozadju vsake računalniške igrice in celo za vzorci na zavesah.

Matematika v 30 sekundah je že šesta knjiga iz omenjene zbirke, ki je prejela zlato hruško. Ob njej so nagrado dobile tudi Vesolje v 30 sekundah, Vreme v 30 sekundah, Zemlja v 30 sekundah, Znanost v 30 sekundah in Izumi v 30 sekundah.



Zbirka V 30 sekundah je namenjena šolarjem, da bi snov lahko hitro razumeli in osvojili. Znanje lahko utrjujejo s kratkimi praktičnimi nalogami in poskusi, jedrnatimi opisi in kratkimi povzetki. Izvedo pa še kakšno posebno zanimivost o posamezni temi. Snov je prikazana tudi z barvnimi ilustracijami.



Z zlato hruško so se sladkale tudi knjige Ilustrirano Sveto pismo, Vango: Princ brez kraljestva in Vango: Med nebom in zemljo.



Knjiga Matematika v 30 sekundah je zlato hruško prejela v sredo, 21. novembra, na Slovenskem knjižnem sejmu v Cankarjevem domu.


Kupi v trgovini

Novo
V nevarnem objemu morja
Proza
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh