Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z zadnjim stripom se začne samostojna pot

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 23. 07. 2019 / 08:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2019 / 08:46
Ustavi predvajanje Nalaganje
Z zadnjim stripom se začne samostojna pot

Z zadnjim stripom se začne samostojna pot

Vsi naročniki zbirke Zgodovina božjega ljudstva prejmete ob nakupu dveh knjig zbirke Super Sveto pismo tretjo zastonj.
S 40. stripom Pavel sreča na poti v Damask Jezusa se zaključuje zbirka Zgodovina božjega ljudstva. Tako se je končalo stripovsko spoznavanje zgodovine odrešenja od Abrahama do Pavla. Strip je v ponatisu začel izhajati januarja 2013. Rešitve nagradnih iger v zadnjem stripu pošljite na uredništvo ZBL do 16. avgusta s pripisom Nagradne igre ZBL. Trije srečni izžrebanci bodo prejeli knjige Založbe Družina.

»V prvih dvanajstih poglavjih Apostolskih del smo spoznavali apostola Petra, v drugem delu življenje apostola Pavla. Po Jezusovem razodetju pred Damaskom je Pavel stopil na pot spreobrnjenja, ki ga je oblikovala, dokler ni v vsakem človeku prepoznal Jezusovega obraza,« o zadnjem stripu pravi urednica Jana Podjavoršek.

Čeprav je strip o Pavlovem srečanju z Jezusom zadnji, pa vas urednica vabi, naj to ne bo konec, temveč začetek nečesa novega, »začetek samostojne poti, odkrivanja zakladov Božje besede in ljubezni našega Očeta! Bodite pogumni in vztrajajte! Radi berite Sveto pismo, premišljujte Božjo besedo in iz tega živite. To prinaša polnost življenja in vsak dan znova razlog za veselje!«

Razlog za veselje je tudi ponudba založbe Družina. Vsi naročniki zbirke Zgodovina božjega ljudstva prejmete ob nakupu dveh knjig zbirke Super Sveto pismo, ki je prav tako izšla v stripovski obliki, tretjo zastonj.

Prav tako lahko ljubitelji zbirke Zgodovina božjega ljudstva posamezne številke stripa naročite pri Založbi Družina. Pišite nam na narocila@druzina.si.


Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh