Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Z molitvijo na dopust

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 23. 07. 2019 / 11:59
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.07.2019 / 12:04
Ustavi predvajanje Nalaganje
Z molitvijo na dopust

Z molitvijo na dopust

Tudi ko odhajate na počitnice, vzemite Magnificat s seboj.
Tudi ko odhajate na počitnice, vzemite Magnificat s seboj. Z njim lahko prosite Gospoda, naj vas in vaše bližnje vodi in spremlja, varuje in blagoslavlja, da boste srečno dosegli cilj in se veseli vrnili domov.

Eden izmed največjih krščanskih praznikov in največji Marijin praznik je lahko priložnost za družine z otroki, da se odpravijo na romanje, v cerkev, posvečeno njej, ki seveda ne more miniti brez molitve. Naj vas tudi Magnificat pripravi na lepo praznovanje Marijinega vnebovzetja in spodbudi v vas rast vere, vam želi urednik slovenske izdaje br. Miran Špelič.

Prav tako pa bo marsikateri molivec obiskal gore, zato tokrat blagoslavljamo planinsko opremo. Dobro se pripravite na vsak vzpon, da bo vaš korak gotov in vrnitev varna.

Po praznih prostorčkih so posejane misli francoskega sodobnega duhovnega avtorja Jacquesa Philippa, ki bo ta mesec vodil duhovne vaje tudi v Sloveniji.

Na naslovnici pa v modro rumeni žari delo Simona Marmiona Binkošti, ki je nastalo okrog leta 1480.

Urednik se ob šesti obletnici izhajanja molitvenega mesečnika – tole je že 72. zvezek slovenske izdaje – zahvaljuje »vsem zvestim naročnikom, ki že od prve številke molite z nami, pa tudi vsem, ki s svojim pričevanjem širite poznavanje tega molitvenega pripomočka med prijatelji in znanci. Molitev nam daje namreč moč za življenje po veri in nas povezuje v občestvo. Ko molimo, nismo nikoli sami! V Božji navzočnosti smo namreč združeni skupaj z brati in sestrami. Naj se naše vezi vedno bolj krepijo!«

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Prenovljena v Gospodu
Duhovnost
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh