Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Volja, vztrajnost, vera, zaupanje in vsak dan žlica medu – recept za 107 let

Objava: 04. 01. 2022 / 14:07
Oznake: Rojstni dan
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.01.2022 / 14:15
Ustavi predvajanje Nalaganje
Volja, vztrajnost, vera, zaupanje in vsak dan žlica medu – recept za 107 let
Najstarejša Mariborčanka je dopolnila že 107 let. FOTO: FB Tanja Arih Korošec

Volja, vztrajnost, vera, zaupanje in vsak dan žlica medu – recept za 107 let

Iz Stolne župnije Maribor so na družbenem omrežju zapisali, da so zelo veseli in hvaležni za kleno faranko Marijo Arih, »ki kljub razdalji našo župnijo nosi v svojem srcu.«

Marija Arih je namreč pred dnevi dopolnila že častitljivih 107 let. Njena vnukinja Tanja Arih Korošec je na družbenem omrežju ob prazniku zapisala: »Predala nam je tisto, za kar smo ji najbolj hvaležni. Družina je zmeraj na prvem mestu in danes smo hvaležni, da smo lahko skupaj z babico Mico nazdravili njenemu 107. letu. Močna volja, vztrajnost, vera, zaupanje in vsak dan žlica medu pa so recept za njena častitljiva leta,« je zapisala vnukinja.


Pred sedmimi leti, ko je najstarejša Mariborčanka tudi ob zahvalni sveti maši, ki sta jo v mariborski stolnici darovala domači župnik Marko Veršič in družinski prijatelj Lojze Weingerl, praznovala okroglih 100 let, se je pošalila, da se je za časa njenega življenja v Vatikanu zamenjalo kar devet papežev, začenši z Benediktom XV. Jesen življenja preživlja v Domu sv. Lenarta v Slovenskih goricah, kjer je njen »Bog naj vas vse čuva« postal nepogrešljiv pozdrav.

Slavljenki tudi mi želimo dobrega zdravja in Bog vas živi!

Kupi v trgovini

Skodelica "Bog živi vas Slovenke"
Skodelice
9,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh