Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Veliko zanimanje za papeževe knjige v Frankfurtu

Objava: 17. 10. 2011 / 09:37
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Veliko zanimanje za papeževe knjige v Frankfurtu

Na frankfurtskem knjižnem sejmu so zabeležili veliko število obiskovalcev na razstavnem prostoru vatikanske založbe, direktor založbe pa ima v svojem rokovniku preko osemdeset terminov za srečanja.

Na frankfurtskem knjižnem sejmu je letos po navedbah vatikanskega časnika 'L'Osservatore Romano' vladalo 'strašansko zanimanje' za papeževe knjige. To so dokazali številni obiskovalci na razstavnem prostoru vatikanske založbe Libreria Editrice Vaticana, direktor založbe Giuseppe Costa pa ima v svojem rokovniku preko osemdeset terminov za srečanja.

Kot poročanje vatikanskega časnika povzemajo pri avstrijski katoliški agenciji Kathpress, se je papeška založba na največjem knjižnem sejmu letos predstavila z okoli petstotimi naslovi na površini osemdesetih kvadratnih metrov. Minuli petek je njihov razstavni prostor obiskal tudi direktor knjižnega sejma, Jürgen Boos. Sejem so slovesno odprli minulo sredo, zaključil pa se je včeraj. Država v ospredju je bila v letošnjem letu sicer Islandija.

Vatikanska založba se po navedbah v časniku hitro širi in je v lanskem letu beležila okoli 27% prirastek. V Frankfurtu je vladalo precejšnje zanimanje tudi za knjige o vzgoji ter za umetniške monografije iz založbenega programa. Libreria Editrice Vaticana se na frankfurtskem knjižnem sejmu predstavlja že štirideset let.

Povezave: http://www.libreriaeditricevaticana.com/home.jsp
http://www.druzina.si/icd/spletnastran.nsf/all/22AC17ED86020A79C1257926002C9845?OpenDocument

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh