Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabljeni na pogovor s Chiaro Amirante

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 10. 09. 2014 / 09:11
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:16
Ustavi predvajanje Nalaganje
Vabljeni na pogovor s Chiaro Amirante

Vabljeni na pogovor s Chiaro Amirante

Z avtorico knjige Samo ljubezen ostane se bomo srečali v galeriji Družina v soboto, 20. septembra, ob 19. uri. Pridite in spoznajte življenje Chiare Amirante!

Založba Družina vabi na srečanje s Chiaro Amirante, ustanoviteljico skupnosti Nova obzorja in avtorico knjige Samo ljubezen ostane.

Chiara Amirante, je v knjigi Samo ljubezen ostane povedala svojo življenjsko zgodbo, polno čudežev, duhovnosti in pomoči potrebnim. Italijanka mlade rešuje iz pekla ulice. Njena življenjska pot je ljubezenska zgodba med dekletom in Bogom, je dokaz o popolnem delovanju Božje previdnosti in napeta kriminalka o srečanjih s poosebljenim zlom ter prava duhovna pustolovščina, ki je že obrodila mnogo sadov. Največ je pomagala mladim brez doma in družine, ki so živeli na ulici v težkih življenjskih razmerah. Predgovor k knjigi je napisal italijanski tenorist Andrea Bocelli, spremno besedo k slovenski izdaji pa škof Andrej Glavan. "Življenjska zgodba Chiare Amirante je prava duhovna pustolovščina, pretresljiva in skoraj neverjetna pripoved nekje med sanjami in resničnostjo. Dokazuje, kako neverjetnih del in hkrati preizkušenj, tako rekoč čudežev, je sposobno srce, ki se je brez pridržkov, z neomajno vero v božjo ljubezen, veselo in navdušeno predalo Bogu, da bi postalo orodje v njegovih rokah," je zapisal.

Samo ljubezen ostane je na voljo tudi kot e-knjiga.

Z avtorico knjige se bomo srečali v galeriji Družina v soboto, 20. septembra, ob 19. uri. Pridite in spoznajte življenje Chiare Amirante, z njo se boste lahko tudi pogovorili.

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh