Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Vabilo na predstavitev novih knjig

Objava: 15. 02. 2006 / 06:27
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:37
Ustavi predvajanje Nalaganje

Vabilo na predstavitev novih knjig

C.S. Lewis: <b>Vprašanje bolečine</b><br> Papež Benedikt XVI.: <b>Božja revolucija</b>

Papež Benedikt XVI., Božja revolucija

Pri založbi Družina smo nedavno izdali dve pomembni knjigi: prva,
Božja revolucija, papeža Benedikta XVI. prinaša njegove nagovore na svetovnem srečanju mladih v Kölnu. Mladim je papež med drugim dejal, da »samo prek Boga samega prihaja resnična revolucija, temeljna sprememba sveta«. Od tod tudi naslov knjige. Z njeno izdajo želimo pripomoči, da bi 20. svetovni dan mladih obrodil trajne sadove in da bi njegovo sporočilo ostalo živo in vplivno v zavesti in življenju mladih ljudi.



C.S. Lewis, Vprašanje bolečine

Clive Staples Levwis, irski pisatelj, literarni zgodovinar, ugleden profesor na Oxfordu in Cambridgeu ter prodoren teološko filozofski mislec, je v svojem bogatem življenju napisal prek 40 knjig. Med njegovimi deli so velik uspeh doživele knjige o Bogu in krščanstvu. Med najuspešnejše sodi tudi Vprašanje bolečine, krščanska filozofija trpljenja. Z njeno izdajo v zbirki Sidro želimo slovenskemu bralcu približati vprašanje smiselnosti trpljenja in mu pomagati k bolj bogatemu in vedremu življenju.

Predstavitev obeh knjig bo v četrtek, 16. februarja 2006, ob 12. uri v Galeriji Družina, na Krekovem trgu 1 v Ljubljani. Predstavila ju bosta urednika zbirk dr. Rafko Valenčič in dr. Matija Ogrin.

Lepo povabljeni!

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh