Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

VABILO NA PREDSTAVITEV

Objava: 19. 10. 2006 / 12:32
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

VABILO NA PREDSTAVITEV

Metka Klevišar:


Čisto vsakdanje stvari


Spremljanje umirajočih

Pri Založbi Družina smo nedavno izdali zelo uspešni in odmevni knjigi dr. Metke Klevišar Čisto vsakdanje stvari, 2. del in že v tretji, dopolnjeni izdaji, Spremljanje umirajočih.

V Čisto vsakdanjih stvareh so zbrani kratki članki, ki jih avtorica objavlja v Družini. Prva knjiga je izšla pred leti in je že zdavnaj pošla., druga sedaj prihaja med bralce. Avtorica v preprostih zgodbah ljudi iz vsakdanjega življenja prinaša veliko modrosti, življenjskih zgodb, prežetih s stiskami in upi, ki bralca navdajajo z veseljem in radostjo.

Spremljanje umirajočih je svojevrstno nadaljevanje istih življenjskih usod ljudi, ki se približujejo koncu zemeljskega življenja. Na ta prehod so mnogi slabo pripravljeni, zato potrebujejo nekoga, ki jih bo spremljal in jim stal ob strani. Kakovost našega življenja je odvisna tudi od tega, kako znamo spremljati umirajoče in kako se od pokojnih poslavljamo, je prepričana avtorica.

Na predstavitvi bodo sodelovali avtorica dr. Metka Klevišar, voditelj za pastoralo zdravja v Cerkvi na Slovenskem dr. Jože Štupnikar in direktor Založbe Družina dr. Janez Gril.

Predstavitev bo v ponedeljek, 23. oktobra, ob 12. uri v prostorih Galerije Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.

Lepo povabljeni!

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh