Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V novo šolsko leto z Najst planerjem za punce

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 09. 08. 2024 / 13:15
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 09.08.2024 / 16:05
Ustavi predvajanje Nalaganje
V novo šolsko leto z Najst planerjem za punce
Najst
Naslovnica letošnjega Najst planerja je modre barve. FOTO: Arhiv revije Najst

V novo šolsko leto z Najst planerjem za punce

Na uredništvu revije Najst so pripravili planer za punce To bo moje leto! za šolsko leto 2024/25. Marsikatero dekle namreč vse svoje obveznosti in prijetne opravke vpisuje v rokovnik, v katerem je dovolj prostora tudi za barvito ustvarjanje. Kaj prinaša novi planer?

Novi planer je nekoliko ožji, tanjši in lažji kot prejšnja leta, zato bo še lažje našel mesto v vsaki (šolski) torbi. Tako vsebinsko kot na pogled je oblikovan tako, da bo posebej blizu dekletom višjih razredov osnovne šole, srednješolkam in študentkam.

FOTO: Arhiv revije Najst

Vemo, da je veliko punc animatork, skavtinj, športnic, umetnic … aktivnih na tisoč in enem področju – in v planerju je dovolj prostora, da si vanj zapišejo vse aktivnosti, naloge in dogodke, ki jih čakajo. Naj bodo šolske obveznosti pregledne in urejene, najljubši trenutki vsakega tedna pa ostanejo živi. Vse na enem mestu, v lični in priročni obliki. Z željo, da bi bile punce uspešne, zadovoljne s svojimi dosežki in samozavestne.

Planer lahko prelistate TUKAJ.

Kaj vse je v njem?

Planer vsebuje mesečni in tedenski koledar, prostor za urnik in beleženje šolskih ocen. Posebno mesto je namenjeno tudi spremljanju oz. beleženju menstrualnega cikla. Dekleta lahko zapišejo svoje želje in cilje ter ocenijo filme ali serije, ki so jih gledale, in knjige, ki so jih prebrale. Poleg mnogih misli za navdih ne manjka niti strani za lastne zapiske in ustvarjanje. Vsak mesec prinaša novo molitev in mesečno spodbudo za razmislek, kotiček za zapisovanje molitvenih namenov, spodbude k hvaležnosti in še kaj.

Planer za punce za šolsko leto 2024/25 lahko naročite TUKAJ.

Cena planerja je 16,90 evra, za naročnice revije Najst pa 15,90 evra. Prednaročila zbiramo do 20. avgusta, nato pa bo planer kmalu pri dekletih.

Kupi v trgovini

birma
Najst
6,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh