Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V novi ševilki revije Cerkveni glasbenik preberite

Objava: 29. 03. 2006 / 08:08
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:37
Ustavi predvajanje Nalaganje

V novi ševilki revije Cerkveni glasbenik preberite

Trideset let "novega" Cerkvenega glasbenika.

Trideset let "novega" Cerkvenega glasbenika

Novo leto revije Cerkveni glasbenik ni čisto navaden začetek novega letnega izhajanja, ni čisto navaden nov letnik naše skupne revije. Letos se želimo, spoštovane bralke in bralci, skupaj z Vami spomniti, da je Cerkveni glasbenik prav pred tridesetimi leti po tridesetdnevnem premoru ponovno zaživel kot pomembna slovenska glasbena in strokovna revija. Oživitev slovenske glasbene revije, ki ima pri nas najdaljši staž izhajanja, je bilo pogumno založniško dejanje, dejanje, ki je bilo tesno povezano z velikim osebnim deležem in prizadevanji dolgoletnega urednika revije, muzikologa, profesorja in cerkvenega glasbenika, doktorja Eda Škulja.

V prihodnjih zvezkih se bomo s posebnimi objavami, tudi s pogovori, potrudili podrobneje oživiti spomin na nove začetke revije pred tridesetimi leti in obnoviti njeno prehojeno pot ter orisati njen razvoj do danes.

Prizadevamo si, da bo Cerkveni glasbenik še naprej redno med Vami, da bo zanimiva, strokovno poučna, uporabna in po vsebini aktualna glasbena revija. Slednje pa bo mogoče le, če bo našo revijo bralo kar največ cerkvenih glasbenikov, če bo s pomočjo naših župnikov dostopna res vsakemu izmed nas in če boste, spoštovane bralke in spoštovani bralci, z uredništvom več sodelovali z Vašimi besedili, zamislimi, konstruktivno kritiko in s predlogi.



Letna naročnina: 5.400 tolarjev
Letna naročnina v evrih: 22,53 EUR.




VEČ

Kupi v trgovini

Novo
Neoprostljivo
Zgodovina
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh