Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Umetniki za Karitas v galeriji Družina

Objava: 11. 01. 2012 / 07:46
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Umetniki za Karitas v galeriji Družina

Razstavo bo nocoj ob 18. uri odprl ljubljanski nadškof metropolit Anton Stres, kulturni dogodek pa bosta popestrila Ubald Trnkoczy z multivizijo kolonije in pevka Petra Gorše.

Potovanje prodajne razstave likovnih del, ki so nastala v 17. mednarodni koloniji Umetniki za Karitas, se nadaljuje. Decembra 2011 je bila razstava na ogled v Galeriji Ars v italijanski Gorici, nocoj ob 18. uri pa bo likovnim delom vrata odprla galerija Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.

Razstavljena dela bo predstavila umetnostna zgodovinarka in likovna kritičarka Anamarija Stibilj Šajn, projekt Umetniki za Karitas pa voditeljica Jožica Ličen. Kulturni dogodek bosta popestrila Ubald Trnkoczy z multivizijo kolonije in pevka Petra Gorše. Razstavo bo odprl ljubljanski nadškof metropolit Anton Stres, ljubiteljem lepega pa bo za ogled na voljo do petka, 27. januarja 2012.

Likovna kolonija Umetniki za Karitas, ki je potekala avgusta 2011, je predstavljena na povezavi http://aktualno.rkc.si/?id=11511&fmod=13.

Besedilo, ki ga objavljamo s posredovanjem Tiskovnega urada SŠK, je pripravila voditeljica projekta Umetniki za Karitas in namestnica ravnatelja Škofijske Karitas Koper Jožica Ličen.

Kupi v trgovini

Novo
Jaz in K@REL
Za mladino
14,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh