Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tudi ko skreneš s poti …

Ana Rupar
Za vas piše:
Ana Rupar
Objava: 10. 09. 2024 / 10:55
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.09.2024 / 10:58
Tudi ko skreneš s poti …
Ana Rupar. FOTO: Osebni arhiv

Tudi ko skreneš s poti …

Prihodnje tri konce tedna bo Slovenija v znamenju Pohoda za življenje, ki se letos iz Ljubljane in Maribora širi še na Primorsko. Ker se upanje mora širiti, poudarjajo organizatorji, potrebujemo dogodke, ki prinašajo veselje, moč, tolažbo, smisel in upanje za vztrajanje v dobrem.

Njihov namen je dati glas nerojenim in upanje vsem, ki se znajdejo v stiski.

Kako vredno je vsako življenje, dokazuje nedavno razkrita zgodba hollywoodskega zvezdnika. Sylvester Stallone, ki je že večkrat javno pričeval o svoji osebni veri in pogledu na Cerkev, ki ji rad reče »telovadnica duše«, je v podkastu, ki ga vodita njegovi hčeri, povedal, da je za svoje življenje lahko hvaležen neuspelemu poskusu umetnega splava. Igralec, ki ga je lani septembra z družino sprejel papež Frančišek, želi opogumiti mame, da se kljub težkim razmeram odločijo za življenje.

Da je vredno novemu življenju reči »da«, v Naši družini pričuje tudi Ana, mlada mamica samohranilka. Kljub pomislekom, stiski in strahu pred odzivi okolice je sprejela odgovornost in danes poudarja, da tudi če zaviješ v napačno smer, je Bog tu in ti je pripravljen pomagati. Kaj, če ne to, je odpovedati se sebi, vzeti svoj križ in hoditi za Jezusom?

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh