Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Telečji zvitki s špinačnimi cmoki

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 19. 06. 2024 / 13:17
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2024 / 13:37
Telečji zvitki s špinačnimi cmoki
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Telečji zvitki s špinačnimi cmoki

Telečji zvitki s šunko in mocarelo 

Zrezke rahlo potolci in jih na obeh straneh začini. Obloži jih s šunko, mocarelo, žajbljem in rožmarinom. Nato jih zvij, zatakni z zobotrebcem ali zveži z nitko. Zvitke z vseh strani popeci na vročem olju. Zalij z vinom in duši. Zmešaj moko in sladko smetano ter dodaj malo mrzle vode. Zvitke vzemi iz omake, postavi na toplo, zakuhaj podmet in po potrebi začini. Pusti rahlo vreti. Zvitkom odstrani zobotrebec ali nitko in jih zreži na poševne rezine; podlij jih z omako in postrezi.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh