Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Svetopisemski album z nalepkami?

Objava: 24. 01. 2012 / 07:51
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Svetopisemski album z nalepkami?

Mednarodna človekoljubna organizacija ‘Cerkev v stiski’ je pripravila otroško izdajo Svetega pisma, izkupiček prodaje gre v dobrodelne namene.

Mednarodna človekoljubna organizacija ‘Cerkev v stiski’ (Kirche in Not) je v sosednji Avstriji izdala album z nalepkami z naslovom ‘Odkrij svet Svetega pisma’, ki temelji na svetopisemskih zgodbah. Projekt, ki predstavlja novost na knjižnem trgu, naj bi otrokom pomagal bolje spoznati dogodke in osebe iz Svetega pisma, pa tudi nastanek svetih spisov in njihov pomen za današnji čas, so minuli teden na predstavitvi knjižice pojasnili izdajatelji.

Osemindevetdeset svetopisemskih nalepk naj bi otroke spodbudilo k zbiranju, menjavi in branju. Album vsebuje vse najpomembnejše svetopisemske zgodbe in je tako na nek način okrajšana otroška različica Svetega pisma. Dva stripovska lika, David in Judita, kot vezni osebi mlade bralce vodita po straneh albuma in svetopisemske zgodbe predstavljata skozi otroške oči. Sličice in okvirčki s potrebnimi podatki pa ponujajo ozadje zgodb in s tem podajajo temelje krščanske vere. Številni molitveni obrazci naj bi k sodelovanju pritegnili celotno družino in spodbudili k skupni družinski molitvi. Svetopisemski album z nalepkami je dosledno ‘ekumenski in obenem v koraku z najnovejšimi znanstvenimi izsledki,’ zagotavljajo pri človekoljubni organizaciji ‘Cerkev v stiski’.

Dunajski nadškof, kardinal Christoph Schönborn, je novo publikacijo označil kot ‘odkrivanje novosti posebne vrste’, lepe ilustracije pa naj bi po njegovem mnenju ‘svetopisemske zgodbe obudile v življenje in s tem pomagale ne le otrokom potopiti se v njihov svet’.

Svetopisemski album z nalepkami ‘Odkrij svet Svetega pisma’ pa služi tudi dobremu namenu. S prodajo vsakega izvoda bo ‘Cerkev v stiski’ del izkupička namenila projektom, s katerimi podpira preganjane, zatirane in trpeče kristjane.

Album je na voljo v spletni trgovini omenjene človekoljubne organizacije na spletnem naslovu http://www.bibelstickeralbum.at/ ali http://www.kircheinnot.at/.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh