Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slomšek in šport

Objava: 20. 12. 2011 / 08:54
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Slomšek in šport

Na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška v Mariboru na željo dijakov izvajajo projektni teden o športu.

Na Škofijski gimnaziji Antona Martina Slomška v Mariboru ta teden, od ponedeljka, 19., do petka, 23. decembra 2011, na željo dijakov poteka projektni teden o športu, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK. V tem času se bo zvrstilo več športnih aktivnosti, med drugim: plezanje, pohodi, smučanje, drsanje, rokomet, badminton, namizni tenis, plesi (standardni in latinsko-ameriški), … Spregovorili bodo tudi o zgodovini olimpijskih iger.

Dijaki se danes pogovarjajo o tem, zakaj nekatere živali pozimi spijo, ali nas kreme za sončenje res ščitijo pred UV žarki, govorili pa bodo tudi o globalnem segrevanju, encimih, ... Z naštetimi temami so se ukvarjali že včeraj.

Nocoj ob 18. uri pripravljajo predbožični ples, v petek, 23. decembra 2011 opoldne, pa božičnico, ki bo vključevala dekliške in fantovske peripetije na vasi.

V teh dneh bodo na gimnaziji potekale tudi evropske študije, v okviru katerih so pretekli teden gostili evropskega poslanca Lojzeta Peterleta, spoznavali pa bodo tudi družbeno vlogo slovenščine.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh