Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Skromni bend - Tebi vse

Objava: 15. 12. 2015 / 20:34
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:27
Ustavi predvajanje Nalaganje

Skromni bend - Tebi vse

Skromni band je s koncertom predstavil svojo prvo zgoščenko z naslovom Tebi vse.

»Tebi Gospod, zdaj predajam vse, vse, kar v meni je! Svojesrce in telo, to, kar ustvaril si ti!« je skladba, po katerem nosi prvi albumSkromnega banda. Skromni band sestavljajo Janez Meden na bobnih, Ana Brumec navokalu, Julija Zadravec na vokalu in klaviaturah, Jan Giacomelli na električnikitari in vokalu, Rok Mulec na akustični kitari in vokalu, Simon Jurše naelektrični kitari in vokalu, na basu pa je gostoval Mladen Bijeljac. Zelo lepoin prijateljsko ozračje je bilo čutiti med njimi, kar so seveda odsevali tudido zbranega občinstva. Uvodoma so nas, vsi zelo lično urejeni, slavnostnopozdravili in povabili k sodelovanju. Odzvali smo se energično, glasno,navdihujoče, mladostno, skakajoče in nasmejano in ustvarili krasno vzdušje vdvorani Matije Tomca na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu v Ljubljani. Občinstvoje pripadalo različnim generacijam, a vsi smo bili mladi po srcu. Vsi skupaj zmnogimi otroki smo se povezali ob glasbi v veliko občestvo z enim namenom - daslavimo Boga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slišali smo vseh 13 skladb, ki so svoje mesto našle nazgoščenki: Iskal sem ljubezen, Tebi vse,Ti si tu, Močni Bog, Skromni svet, Tobitova hvalnica, Jezus je luč, Misel prekoblakov, Ti si moj očka, Ljubezen tvoja, Ni je večje ljubezni, Razbojnikovblues in Živi na polno. Mnogeritme in besedila smo že poznali in povabljeni smo bili, da smo ob njihzaplesali in peli. Dodobra in radostno so nas razgreli in privabili iz nassicer zadržano sodelovanje, ki se je sedaj odražala s ploskanjem in petjem.Nekaj skladb je bilo novih, v izvirnih preoblekah, zaigranih v različnihglasbenih žanrih. Med izvajanjem skladb so nam večer popestili in obogatilinastopajoči s svojimi pričevanji. Povedali so nam, kako doživljajo Skromniband, kako so skladbe nastale in kako nastajajo. Prav vsak iz banda je napisalbesedilo ali melodijo, tako da je zgoščenka zares skupni projekt. Grafično joje oblikovala Hana Strajnar, izdal pa jo je Zavod Živi na polno, kjer si jolahko tudi kupite. Naslovnica in celostna grafična podoba predstavljata suhoprst, sušno okolje, na kateri je živo zelena trava, ki sklepajoče simbolično predstavlja,da pri Bogu ni nič ne mogoče, da on zakrpa vse vrzeli, oživi kar je posušeno, vzgojikar je ranjeno in objame, kar je bilo zapuščeno. Na koncu so se prijaznozahvalili vsem, ki so jim na kakršenkoli način pripomogli k izvedbi inuresničitvi prvega albuma.

Večer je bil res preplet veselja, slavljenja, optimizma,upanja, ponosne krščanske pripadnosti in mladostnosti. Skromnemu bandučestitamo ob novi zgoščenki, ki jo bomo z veseljem vrteli in ob njej prepevali!

Kupi v trgovini

Novo
3.450 umorjenih - Poročilo 6
55,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh