Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Škof Šuštar iz bolnišnice v domačo oskrbo

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 09. 11. 2020 / 14:22
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 09.11.2020 / 14:31
Ustavi predvajanje Nalaganje
Škof Šuštar iz bolnišnice v domačo oskrbo

Škof Šuštar iz bolnišnice v domačo oskrbo

Danes je v samoizolaciji 6 slovenskih duhovnikov, v karanteni ni nobenega.

Škof Franc Šuštar je ponovno v domači oskrbi. FOTO: Tatjana Splichal



Tiskovni urad Slovenske škofovske konference (SŠK) od oktobra enkrat tedensko javnost obvesti o številu duhovnikov, ki so oboleli za covidom-19 in zato v samoizolaciji ali pa so v karanteni zaradi bližnjega stika z okuženim z novim koronavirusom.

Na današnji dan, ponedeljek, 9. novembra 2020, je šest slovenskih duhovnikov obolelih in v samoizolaciji (število je enako kot ob prejšnjem poročilu v petek, 30. oktobra), dva duhovnika sta končala karanteno, tako da trenutno v karanteni ni nobenega, en duhovnik pa je (oktobra) umrl za posledicami koronavirusa in pridruženih bolezni.

Kot so še sporočili iz Tiskovnega urada SŠK, se je ljubljanski pomožni škof msgr. dr. Franc Šuštar po okužbi z novim koronavirusom minuli petek, 6. novembra, po devetih dneh v bolnišnici dr. Petra Držaja v Ljubljani vrnil v domačo oskrbo.

Združimo se v molitvi zahvale za vse ozdravljene in prošnje za vse obolele, da bodo lažje nosili breme bolezni ter dobro in hitro okrevali. Spomnimo pa se vseh, ki so za posledicami virusa umrli, in njihovih žalujočih svojcev!

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh