Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Še čisto zadnji popravki ...

Za vas piše:
K. C.
Objava: 22. 08. 2018 / 09:44
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.08.2018 / 10:46
Ustavi predvajanje Nalaganje
Še čisto zadnji popravki ...

Še čisto zadnji popravki ...

... in zgodba je končana! Pošljite jo na Založbo Družina do 31. avgusta.
... in zgodba je končana! Pošljite jo na Založbo Družina, kjer bomo osvetlili vaše ideje in morda se prav vaše literarno delo znajde med nominiranci za nagrado svetlobnica.

Vaše besedne umetnine naj do 31. avgusta 2018 prispejo podpisane s šifro (pravo ime, naslov stalnega bivališča, naslov e-pošte in številka mobilnega telefona naj bodo zapisani v priloženi in s šifro označeni zaprti kuverti) v šestih izvodih na naslov: Knjižno uredništvo založbe Družina, Krekov trg 1, Ljubljana, s pripisom »nagrada svetlobnica«.

Na natečaj naj se prijavijo neobjavljena knjižna gradiva v slovenskem jeziku s področja romanopisja, poezije, dramatike ali literarne esejistike, ki so dovolj obsežna za samostojno knjižno izdajo. Preberite si podrobnosti o razpisu.

Zmagovalec natečaja in dobitnik nagrade svetlobnica 2018 bo neobjavljeno knjižno gradivo, ki bo po presoji posebne šestčlanske strokovne žirije v sestavi Mateja Komel Snoj, Ignacija J. Fridl, Igor Škamperle, Brane Senegačnik, Jože Horvat in Tone Rode izbrano za najboljše izmed prispelih rokopisov. Založba bo izbrano knjižno delo izdala predvidoma do konca aprila 2019 in ga posebej promovirala v letu izida.

Zmagovalec bo razglašen Založba Družina na Slovenskem knjižnem sejmu 2018.

Založba Družina z nagrado svetlobnica nadaljuje svoje poslanstvo, to je osvetljevati tiste kotičke slovenske literarne ustvarjalnosti, ki so morebiti bili doslej manj izpostavljeni.

Pohitite, do konca natečaja je le še nekaj dni!

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh