Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Satanizem v Malmö Areni?

Za vas piše:
Branko Cestnik
Objava: 16. 05. 2024 / 18:23
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 16.05.2024 / 20:23
Satanizem v Malmö Areni?
FOTO: Tatjana Splichal

Satanizem v Malmö Areni?

Kdor po zadnji Pesmi Evrovizije meni, da je bila ta prireditev satanistična oziroma da je bil dogodek v Malmö Areni na Švedskem eden izmed izrazov širšega satanizma na Zahodu, mora biti pripravljen, da se bo znašel v družbi Putinove Rusije in islamističnega Irana.

Ideologi teh dveh držav namreč vztrajno obtožujejo Zahod, da je satanističen. Za Rusijo je to čudno, saj jo vodi v ateizmu preparirana klika. Za Iran je manj čudno, saj gre za diktaturo, katere primarna govorica je verska. A če preverimo tako rusko kot iransko videnje »satanističnega Zahoda«, hitro pridemo do skupnega imenovalca. Po njihovem je Zahod protibožji ter moralno degeneriran, to svojo degeneracijo pa prek imperializma kulture (Eurosong npr.), prek svojeglavega pojmovanja človekovih pravic (LGBT ideologija) in ne nazadnje tudi prek bomb vsiljuje ostalim delom sveta.

Obtožiti nekoga, da je na strani Satana in v službi Satana, ni majhna reč, kaj šele, če obtožimo celotno civilizacijo. Zato moramo nujno preveriti tožnika. Putinova Rusija in islamistični Iran, denimo, sta pristranska, zlonamerna, obtožba satanizma jima služi za ščuvanje k sovraštvu do zaenkrat še vodilne zahodne civilizacije.

Kaj pa, če so tožniki sicer dobronamerni evropski kristjani? Skupa...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh