Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Raznolika poletna Družina

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 25. 07. 2019 / 11:04
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 25.07.2019 / 11:31
Ustavi predvajanje Nalaganje
Raznolika poletna Družina

Raznolika poletna Družina

Glavna tema nove Družine so sanje. Nič kaj sanjska pa ni situacija v Venezueli. Kako tam preživijo Slovenci?
Glavna tema nove Družine so sanje. To skrivnostno dogajanje med spanjem vznemirja človeka že od praveka. Zakaj sploh sanjamo, kaj nam sanje sporočajo? Kdaj ponoči sanjamo in zakaj številni ljudje najbolj živo sanjajo na dopustu? Na vsa ta vprašanja nam odgovarja psihiater dr. Jože Magdič.

Nič kaj sanjska pa ni situacija v Venezueli, kjer se bije vsakodnevni boj za preživetje. Kako živijo Venezuelci, kako hude so tamkajšnje razmere, o pomoči iz Slovenije in o tem, kako v tej sicer lepi državi preživijo Slovenci, nam je povedala tam živeča Slovenka Antonija Sodja Brundula.

Zlati jubilej posebne vrste letos obhaja župnik Karel Drofenik – že 50 let namreč skrbi za versko življenje v spodnjepolskavski župniji. A pot do duhovništva in skozi svoje služenje ni bila lahka. Kako je premagal ovire, pišemo v rubriki Osebno.

Vsak človek je dragocen in edinstven. To ve tudi papež Frančišek, saj je v filipinskem dečku z ulice Darwinu Ramosu prepoznal otroka, ki je živel krepostno.

Preverili smo tudi, kaj se dogaja s katedralo Notre Dame, ki počasi vstaja iz pepela, se na potep odpravili po Idrijskem prelomu s kolesom in obiskali tudi nekaj slovenskih župnij.

Poglejte v Družino, morda poročamo prav o vaši!

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh