Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Radovednež preseneča!

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 27. 12. 2019 / 09:19
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.12.2019 / 09:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
Radovednež preseneča!

Radovednež preseneča!

Z zimo je prišla nova številka Radovedneža, v katerem izveste tudi, kakšno presenečenje vam za drugo leto pripravlja uredništvo.
Z zimo, prazničnim decembrom in zimskimi radostmi prihaja še ena radost: nova številka Radovedneža. Uredništvo za vse ljubitelje križank pripravlja prav posebno presenečenje.

Ne le 4, ampak kar 6!

"Tistega, kar nam prinaša srečo in zadovoljstvo, imamo pogosto premalo: časa, umirjenosti in bližine tistih, ki jih imamo najbolj radi. Tega tudi v najbolje založenih trgovinah in v najbolj svetleče okrašenih mestih ne moremo kupiti", ugotavlja v uvodniku urednik Radovedneža Andrej Praznik.

"Mnogi naši zvesti reševalci pravite, da je premalo tudi križank, saj Radovednež izhaja le štirikrat na leto. Temu mnenju smo prisluhnili in se odločili, da bomo v prihodnjem letu pripravili šest številk. Seveda si ne delamo utvar: navdušeni reševalci boste tudi večjo količino križank rešili kot bi mignil. Še posebej takrat, ko bo zaradi praznikov in počitnic več prostega časa."

Kje se je izvalil zmaj?

Pa tudi v dolgih, mrzlih večerih. Poleg veselja ob reševanju raznih križank, osmerosmerk, kviza in drugih zabavnih nalog vam Radovednež poteši tudi radovednost in vas nasmeje. Vemo, da ni vse zlato, kar se sveti, toda kaj pa je v resnici zlato in kje ga najdemo? Kako nastane krasna in sladka bonboniera in v katerem mestu se je iz jajca izvalil zmaj? Ne, to se ni zgodilo v Ljubljani. Vse to lahko izveste v Radovednežu.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh