Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Predsednica s strankama opozicije tudi o zdravstveni reformi in ustavnih spremembah

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 20. 01. 2023 / 06:15
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.01.2023 / 06:23
Ustavi predvajanje Nalaganje
Predsednica s strankama opozicije tudi o zdravstveni reformi in ustavnih spremembah
Predsednica Nataša Pirc Musar v pogovoru s predsednikom in vodjo poslanske skupine SDS, Janezom Janšo in Jelko Godec. FOTO: Daniel Novakovič/STA

Predsednica s strankama opozicije tudi o zdravstveni reformi in ustavnih spremembah

Potem ko je nova slovenska predsednica Nataša Pirc Musar v sredo začela prva srečanja s predstavniki političnih strank in se sestala z vodstvom Gibanja Svoboda, je včeraj nadaljevala z obema opozicijskima strankama.

V dvorani Ivana Omana v predsedniški palači se je predsednica Nataša Pirc Musar najprej srečala s predsednikom in vodjo poslanske skupine SDS, Janezom Janšo in Jelko Godec, uro pozneje pa še s predsednikom in vodjo poslanske skupine NSi, Matejem Toninom in Janezom Ciglerjem Kraljem.

Skope informacije

Iz predsedničinega urada so včeraj poslali bistveno bolj skopo in kratko sporočilo za javnost kot dan poprej, ko se je Nataša Pirc Musar sestala s predsednikom in vodjo poslanske skupine največje parlamentarne stranke Gibanja Svoboda, premierjem Robertom Golobom in Borutom Sajovicem.

S predsednikom in vodjo poslanske skupine NSi, Matejem Toninom in Janezom Ciglerjem Kraljem. FOTO: Daniel Novakovič/STA

O čem so govorili?

Kot je bilo zapisano v sporočilu, so sogovorniki včeraj v daljših pogovorih spregovorili predvsem o zdravstveni reformi in drugih aktualnih družbenih izzivih v Sloveniji ter tudi o ustavnih spremembah.

Naprej prihodnji teden

V ponedeljek se bo predsednica srečala še s predstavnikoma Levice Luko Mescem in Matejem Tašnerjem Vatovcem, v torek s predstavnikoma SD Tanjo Fajon in Janijem Prednikom, v sredo pa še s predstavnikoma italijanske in madžarske narodne skupnosti Felicejem Žižo in Ferencem Horvathom.

Kupi v trgovini

Ne živite od laži
Filozofija in esejistika
34,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh