Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poslanica papeža Frančiška za svetovni dan miru

Za vas piše:
Manica Ferenc
Objava: 24. 12. 2014 / 09:20
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:22
Ustavi predvajanje Nalaganje
Poslanica papeža Frančiška za svetovni dan miru

Poslanica papeža Frančiška za svetovni dan miru

Predstavitev poslanice bo v ponedeljek, 29. decembra 2014, ob 12. uri v galeriji Družina na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.
Pri založbi Družina smo v zbirki Cerkveni dokumenti izdali poslanico papeža Frančiška za svetovni dan miru 1. januarja 2015 z naslovom Ne več sužnji, ampak bratje.

Predstavitev poslanice bo v ponedeljek, 29. decembra 2014, ob 12. uri v galeriji Družina, na Krekovem trgu 1 v Ljubljani.


Papeževo poslanico bosta predstavila ljubljanski nadškof msgr. Stanislav Zore OFM in urednik zbirke Cerkveni dokumenti dr. Rafko Valenčič.





»Ob začetku novega leta, ki ga sprejemamo kot milost in Božji dar človeštvu, naslavljam na vse može in žene, vsa ljudstva in narode sveta, državne poglavarje, predsednike vlad in voditelje različnih verstev, prisrčno voščilo miru. Spremlja ga moja molitev, da bi prenehale vojne, spori in veliko trpljenje, ki ga povzročajo človeške roke, stare in nove epidemije ter uničujoče posledice naravnih nesreč. Prav posebej molim za to, da bi se, v skladu z našo skupno poklicanostjo, da sodelujemo z Bogom in vsemi ljudmi dobre volje pri pospeševanju sožitja in miru v svetu, znali upreti skušnjavi, da bi se obnašali nevredno naše človečnosti.«

papež Frančišek

Vabljeni.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh