Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Popečeni šampinjoni z gorgonzolo

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 24. 07. 2024 / 07:55
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.07.2024 / 08:05
Popečeni šampinjoni z gorgonzolo
FOTO: Krištof Koman

Popečeni šampinjoni z gorgonzolo

Šampinjonom odtrgamo bete, jih drobno narežemo in stresemo v ponev. Dodamo še sesekljan česen in po potrebi na malo maščobe vse lepo popražimo. Začinimo z majaronom. Zmes pretresemo v skledico, dodamo še drobtine in približno polovico gorgonzole. Vse premešamo, da dobimo gosto mazavo zmes. Pekač poškropimo po dnu z maščobo, vanj položimo klobuke in jih nadevamo z žličko nadeva. Na vrh položimo še košček gorgonzole in pekač porinemo v segreto pečico. Pečemo 15 minut pri 200 stopinjah.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh