Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pomoč mariborske Karitas obubožanim delavcem

Objava: 26. 07. 2011 / 08:08
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pomoč mariborske Karitas obubožanim delavcem

Nadškofijska karitas Maribor je konec minulega tedna razdelila stopetdeset prehranskih paketov delavcem Konstruktorja, ki že od maja niso prejeli plačila za opravljeno delo.

Nadškofijska Karitas Maribor je konec minulega tedna razdelila stopetdeset prehranskih paketov delavcem Konstruktorja, ki že od maja niso prejeli plačila za opravljeno delo in so se zato znašli v veliki materialni ter duhovni stiski.

Prehrambni paket, v katerem so mleko, moka, olje, testenine, riž in pralni prašek, je sestavljen iz intervencijskih zalog Evropske zveze in mnogih darov ljudi odprtega srca, ki so darovali v akciji Pomagajmo preživeti.

Ob tej priložnosti pri mariborski nadškofijski Karitas ponovno vabijo k solidarnosti vse, ki bi želeli pomagati delavcem v stiski, da lahko svoj dar nakažejo na TRR Nadškofijske Karitas Maribor: 24100-8888888889 – namen: pomoč delavcem ob stečaju.

Poročilo, ki ga objavljamo s posredovanjem Tiskovnega urada SŠK, sta pripravila Branko Maček, predsednik Nadškofijske Karitas Maribor, in njen tajnik Božidar Bračun.

Kupi v trgovini

Novo
Vsa moja resnica je v Njem
Pričevanja
27,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh