Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Osso buco iz pečice

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 26. 07. 2023 / 08:33
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.07.2023 / 13:11
Osso buco iz pečice
FOTO: Krištof Koman

Osso buco iz pečice

Meso ogrejemo na sobno temperaturo. Pečico vklopimo na 170 stopinj.

V ponvi meso na hitro opečemo, nato ga preložimo v pekač, posolimo, popramo, ob strani dodamo lovor, rožmarin, krhlje jabolka, vse prelijemo z balzamičnim kisom in dodamo za pol kozarca vode. Pokrijemo s pokrovom ali kosom alufolije, nato pečemo v pečici 1 uro.

Vzamemo iz pečice, po potrebi prilijemo še malo vode in znova pokrito pečemo v pečici še pol do 1 ure, da se lepo zmehča.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh