Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Orada in paradižnik

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 19. 07. 2023 / 08:15
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2023 / 09:11
Orada in paradižnik
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Orada in paradižnik

Nadevan paradižnik 

12 paradižnikov

sol

poper

Nadev

3 jajca

sol

2 žlici smetane

žlica sesekljanih peteršiljevih listov

3 žlice naribanega sira

Opranim paradižnikom z ostrim nožem odreži vrhnji del, odstrani seme, posoli in popopraj. Obrni jih na papirnat prtiček, da se notranjost malo posuši. Nato jih nadevaj s pripravljenim nadevom.

Za nadev v skledi razžvrkljaj jajca, dodaj sol, smetano, sesekljan peteršilj in nariban sir. Peci pri 180 °C 20 minut.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh