Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Olimpijski Radovednež

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 06. 02. 2014 / 09:36
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje

Olimpijski Radovednež

Zimska izdaja Radovedneža bo obarvana olimpijsko.

Po uspehu poletne križankarske revije Radovednež smo se pri Založbi Družina odločili, da v letošnjem letu izdamo 4 številke te revije za ljubitelje križank, ugank, osmerosmerk in sudokujev, ki jih bomo popestrili s humorjem in razvedrilnimi vsebinami.

Zimska izdaja Radovedneža bo obarvana olimpijsko; reševali boste lahko križanko o olimpijskih prizoriščih, prebrali o zgodovini nastopov slovenskih športnikov na olimpijskih igrah, razmigali možgane ob olimpijski osmerosmerki, se vzpenjali po olimpijskih stopnicah.

Poimenovali boste lahko pustne maske in se nasmejali šalam in ankdotam, izpolnili filmsko osmerosmerko in pokukali v zgodovino oskarjev. Otrokom bo na voljo slikovna križanka, iskanje 10 razlik na zasneženem pobočju, počrnjenka, iskanje snežakove sence – ki jih bodo kratkočasile med zimskimi počitnicami.

Izžrebanec velike nagradne križanke bo prejel lepo nagrado, velikonočni paket za dva v Zdravilišču Radenci, sodelujete lahko tudi pri vrsti drugih nagradnih križank. Potegujte se za bogate in privlačne nagrade.

Križankarsko revijo ureja priznani enigmatik Andrej Praznik ob pomoči priljubljenega križankarja Marjana Škovrca, avtorja Malih sivih celic.

Žalosten svetnik je klavrn svetnik. Nasmejte se z nami! Naročite se na revijo, ki je naročnikom na voljo za samo 3,5 evra oz 14 evrov z letno naročnino. Cena v prosti prodaji v kioskih in na pošti je 3,90 evra.


Kupi v trgovini

Še več Boga
Duhovna rast
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh