Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nov kažipot - direktorjevo pismo

Objava: 26. 10. 2006 / 11:53
Oznake: Družba
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:38
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nov kažipot - direktorjevo pismo




Drage bralke in bralci, jesenske barve in vedno krajši dnevi naznanjajo, da se leto počasi bliža h koncu. V rokah držite že 44. številko DRUŽINE, ki nas ob prazniku vseh svetih vabi k razmisleku o minljivosti vsega živega, tudi našega življenja, a naš pogled hkrati usmerja k novim obzorjem, v katerem vse minljivo dobiva podobo večnega in neminljivega.

V ritem prihajanja in odhajanja smo vpeti vsi, z njim je zaznamovano tudi naše delo in čas, v katerem živimo. Marsičesa, kar nas veseli in bogati, ne bi poznali, če ne bi bilo zapisano ali kako drugače ohranjeno in nam ponujeno v branje, poslušanje ali gledanje. Med pozorne spremljevalce časa in ljudi sodi tudi DRUŽINA, slovenski katoliški tednik. Je nekakšna kronika, ki že 55 let spremlja delo in življenje Cerkve na Slovenskem in njenih ljudi. Za razliko od mnogih drugih časopisov, ki svojo vsebino in podobo gradijo na črni kroniki in naslajanju ob škandalih in težavah drugih, se DRUŽINA zavzema za kroniko dobrega. Pišemo predvsem o tem, kar bogati in plemeniti naše življenje in mu daje krila, da se lahko dvignemo nad sivino vsakdanjega pehanja in nihanja.

Veliko je razlogov, zakaj se splača brati DRUŽINO, NAŠO DRUŽINO in druge edicije naše založbe. Branje sicer ni vedno najlažje in zahteva nekaj zbranosti, zato pa bralca bogato nagradi z novimi spoznanji, izkušnjami in življenjsko modrostjo. Bralci DRUŽINE veste o najpomembnejših stvareh našega življenja toliko, da se drugim, ki nimajo te sreče, da bi jo brali, niti sanja ne! Z branjem si bralci pridobimo nekakšno šifro, pa ne Da Vincijevo, s pomočjo katere lahko odkrivamo največje skrivnosti človeškega življenja. V današnji poplavi vseh mogočih informacij in ponudb daje DRUŽINA ključ za razumevanje, kaj je pametno, modro in potrebno, in kaj nespametno, škodljivo in usodno za našo srečo in veselje. Posreduje nam življenjske vrednote, da lahko ohranimo pravo smer in dosežemo življenjske cilje, tudi najvišjega, naše odrešenje. Hkrati nas usposablja, da to lahko ponudimo tudi drugim.

Mnogi nam pišete in sporočate, da vam je branje našega tednika v velik užitek in zadovoljstvo. Pri tem navajate razloge, zakaj želite imeti DRUŽINO vedno pri roki, da z njo bogatite sebe in druge. Zato se bomo v uredništvu in založbi še naprej trudili, da bo DRUŽINA tudi v prihodnjem letu bogata in zanimiva. Isto velja tudi za NAŠO DRUŽINO in druge naše revije in knjige! Med novostmi, ki jih pripravljamo za prihodnje leto, bi rad posebej podčrtal novo tedensko prilogo KAŽIPOT. V njej vam bomo vsak teden na 16 straneh poleg televizijskih in radijskih programov ponudili še veliko drugega zanimivega branja za prosti čas in razvedrilo. Predvsem to, kar pove izbrani naslov: kažipot v lepo in bogato preživljanje prostega časa.

Z novim letom se bomo poslovili od slovenskih tolarjev in prešli na evre. Zaradi nove priloge bomo naročnino nekoliko povečali. Posamezna številka DRUŽINE bo stala 1,25 evra, celoletna naročnina pa 65 evrov. V sedanji valuti to znese 15.600. Še naprej bo DRUŽINA eden najcenejših tednikov pri nas.

O podrobnostih in drugih novostih, ki jih za vas pripravljamo v naši založbi, bomo obširneje pisali v prihodnjih številkah. Zelo si bomo prizadevali, da vas bomo tudi v prihodnje sproti obveščali o vsem, kar se pomembnega dogaja v Cerkvi doma in v svetu, in vam pomagali pri vašem verskem življenju in krščanskem pogledu na svet. S tem bomo pomagali ohranjati in razvijati tudi našo krščansko kulturo, brez katere našega naroda že zdavnaj ne bi bilo več. Brez nje je ogrožena tudi naša prihodnost.

Zato, dragi bralci in bralke DRUŽINE, ostanite zvesti DRUŽINI in jo radi priporočite tudi drugim!

Janez Gril

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh