Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ne le jejte, tudi delajte dobre stvari

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 22. 11. 2018 / 08:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.11.2018 / 10:14
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ne le jejte, tudi delajte dobre stvari

V sredo, 21. novembra, popoldne je zdravo prehrano pripravljala in o njej razpravljala Mateja Reš.

Na Slovenskem knjižnem sejmu tudi leto diši po okusnih jedeh. V Kulinarfestu se nenehno pripravlja kaj dobrega. V sredo, 21. novembra, popoldne je zdravo prehrano pripravljala in o njej razpravljala Mateja Reš, ki svoje recepte že vrsto let redno objavlja v Družini.

Sijaj na koži

Tokrat se je izkušena kuharica naslonila na knjigo Sijaj, iz katere se lahko naučite, kaj je dobro dati vase, da bo dobro vplivalo tudi na vašo zunanjost – vašo kožo.

Mateja Reš je dejala, da je pomembno, kaj jemo, saj je to vidno tudi na koži. Prav tako pa skozi njo sije tudi počutje, zato ne le jejte, temveč tudi delajte dobre stvari, je dodala.



Nasveti Mateje Reš

Kolagen z leti upada, zato ga moramo nadomestiti, npr. z želatino. Za lepo kožo je priporočala hrano z veliko vitamini, a manj prehranskimi dopolnili. Takšna zrase na domačem vrtu.



Pomembne je tudi zdrav zajtrk. Obiskovalci so lahko poskusili mešanico tople vode, medu, kisa in kurkume. Že pogled na lepo oranžno barvo pripomore k lepšemu začetku novega dne. Tudi sicer je priporočala, naj bo hrana videti lepo. »Na krožniku naj bo mavrica.«

Mateja Reš je razložila tudi, za kaj so določene sestavine dobre, povedala, kako kisati in nam pripravila slastne, zdrave kroglice.

Videoposnetki:

1. del



2. del



3. del


Kupi v trgovini

Novo
Globalizacija zahodne kulturne revolucije
Družbena vprašanja
32,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh