Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nasmejani novokrščeni princ

Za vas piše:
M. Š.
Objava: 18. 07. 2018 / 11:07
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2018 / 07:25
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nasmejani novokrščeni princ

Mlada kraljeva družina je fotografije srečnega dogodka z veseljem podelila s svetom.

Vojvoda in vojvodinja Cambriška, britanski prestolonaslednik William in njegova soproga Catherine, sta 9. julija letos krstila svojega tretjega otroka, sina, ki sta ga poimenovala Louis Arthur Charles. Mlada družina se je na slovesnosti v ožjem družinskem krogu javnosti prvič pokazala v petčlanski zasedbi.

Teden dni po krstu malega princa, rojenega 23. aprila, je kraljeva hiša objavila vrsto uradnih fotografij, ki so v trenutku preplavile družabna omrežja. Fotografije je posnel Matt Holyoak. Malce kasneje so objavili še neuraden posnetek nasmejanega novokrščenca v materinem naročju, ki ga je v objektiv ujel Matt Porteous. Ob njem so zapisali: »Njuni kraljevi visočanstvi upata, da bo čudoviti posnetek princa Louisa vsem všeč tako kot njima.«



Na štirih uradnih fotografijah lahko vidimo vojvodinjo Cambriško, ki v naročju drži malega princa, nato mlado družino, Catherine in Williama z otroki princem Georgem, princeso Charlotte in princem Louisom, kasneje pa se jim pridružijo še Williamov brat, princ Harry, s soprogo Meghan, ter Williamov in Harryjev oče, prestolonaslednik Charles, s soprogo Camillo. Na četrti fotografiji so poleg še Catherinina starša Michael in Carole ter njen brat James in sestra Pippa s soprogom Jamesom Matthewsom.




Princ Louis je bil krščen v ožjem družinskem krogu v kraljevi kapeli v palači sv. Jakoba v Londonu. Slovesnosti se nista udeležila britanska kraljica Elizabeta II. in princ Phillip.

Foto: Facebook

Kupi v trgovini

Novo
Stvari, ki bi jih želel vedeti pred poroko
Medosebni odnosi
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh