Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ministrstvo financira centre za družino

Za vas piše:
STA
Objava: 15. 05. 2015 / 12:36
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:23
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ministrstvo financira centre za družino

Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti so v petek, 15. maja, podpisali pogodbe s šestimi centri za družino.

Na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti so v petek, 15. maja, podpisali pogodbe z izvajalci programov centrov za družino, ki jih bo ministrstvo sofinanciralo v letošnjem letu in so bili izbrani na javnem razpisu, so sporočili z ministrstva. Sofinancirali bodo šest centrov, za kar bodo zagotovili 169.206 evrov.

Kot so na ministrstvu zapisali v sporočilu za javnost, centri za družine predstavljajo osrednji prostor v lokalnem okolju, namenjeni pa so druženju in zagotavljanju potreb različnih družin v vseh življenjskih obdobjih. Vsebine prispevajo k lažjemu usklajevanju poklicnega, družinskega in zasebnega življenja ter krepitvi enakih možnosti žensk in moških. Nudijo tudi informacije in znanja za kakovostno življenje posameznic in posameznikov oziroma družin.

Ministrstvo bo letos sofinanciralo Združenje bonding psihoterapevtov, Zvezo društev za cerebralno paralizo Sonček, Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, Društvo prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote, Ljudsko univerzo Šentjur ter Društvo za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS.

Kupi v trgovini

Novo
Globalizacija zahodne kulturne revolucije
Družbena vprašanja
32,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh