Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mavrica

Objava: 19. 05. 2006 / 08:28
Oznake: Družba
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:37
Ustavi predvajanje Nalaganje

Mavrica

Za zdravo in veselo duhovno rast otrok!

Dragi starši in otroci!

Mavrica je že 35 let edina slovenska revija, ki otroke seznanja z verskimi vsebinami, s tradicijo vernih Slovencev in z ljubeznijo naših dedov do matere, domovine in Boga. Česar se Janezek ne nauči, Janez ne zna! Otrokom Mavrica odkriva čudovito božje stvarstvo, podarjeno človeku, da bi v njem potoval svojemu cilju naproti, se učil, se veselil, igral in zorel. V Mavrici so zgodbe, ki s svojo žlahtno in pristno vsebino otroka bogatijo in spodbujajo njegovo duhovno rast.

Zgodbe so zanimive in poučne, lepe in zabavne; zapisane so v lepem, klenem maternem jeziku. Spremljajo jih vesele in prijazne barvne ilustracije. Poleg lepega branja prinaša Mavrica tudi veliko nasvetov za igro in delo. Z Mavrico mladi bralec riše in barva, sestavlja, gradi, modelira, kuha, poje ter rešuje nagradne igrice in uganke. Pri tem lahko sodeluje vsa družina. Mavrica za svoje bralce prireja počitnice na morju, izlete in romanja, glasbene in risarske urice ter še mnogo privlačnega in zanimivega. Z Mavrico se otroci vključujejo v Slomškovo bralno značko. Starši, naj vaš otrok ne bo prikrajšan za bogastvo, ki ga prinaša Mavrica! Naročite ga na Mavrico, najbogatejšo slovensko revijo, ki je s svojo drugačno vsebino, bolj kot katera koli druga revija, namenjena zdravi in veseli duhovni rasti otrok.

Pa še to: v septembru vas čaka čisto nova Mavrica, ki vam bo gotovo zelo všeč! Naročite se torej nanjo!

Ne pozabite podaljšati naročnino za Mavrico. Letos prejmete vsi naročniki Mavrice zlati križec iz 14-karatnega zlata. Res se splača, pa še v veliko nagradno žrebanje ste vključeni. Če pri svoji katehistinji ali katehetu niste prejeli naše velike zgibanke, kjer so predstavljene nagrade velikega nagradnega žrebanja z naročilnico, lahko izpolnite spodnjo naročilnico in jo pošljete na založbo Družina. Otroci, opozorite svoje sošolce, naj se naročijo na Mavrico, da si prislužijo zlati križec pa še v žrebanje bodo vključeni. Žrebanje bo 2. oktobra 2006.

Prisrčno vas pozdravljam,
urednica Mira Dobravec






P. S.: Vsak naročnik dobi dragoceno darilo, zlati križec!





Mavrica se mi zdi odlična, pestra, zanima in slikovita kot prava mavrica, ki nas obsije po dežju. Naj bo tudi revija Mavrica znanilo sonca, svetlobe in veselja. Odraščajoči otrok potrebuje oporo, potreben mu je vzor, kajti negativnosti, ki nam jih sporoča večina medijev, bombardirajo otroke na vsakem koraku. Prav je, da smo ljudje dobre volje, trdni in odločni v spreminjanju sveta na bolje. Revija Mavrica je samo kaplja v morje, toda morje je sestavljeno iz mnogo mnogo kapljic.
Pavle Ravnohrib

MAVRICA! Pravijo, da sta za mavrico potrebni dve sestavini: sonce in dež. Oboje hkrati. Za revijo s tem lepim imenom pa to ne drži. Prinaša le sonce, temnih oblakov ni. Preganja jih! Širi obzorja, vliva nova spoznanja in je drugačna od množice drugih revij, ki iščejo pot do mladih bralcev. Še vedno, čeprav moji lasje dobivajo pridih sivine, sem vesel, ko se mesec obrne in prinese novo številko. Krasno orodje pri pripravi mojih oddaj je in vesel sem, da si Sobotna iskrica in Mavrica tako radi podajata roki! Naj ji nikoli ne zmanjka radosti v njenih pisanih barvah!
Jure Sešek

Starši, omogočite svojim otrokom zdravo in veselo duhovno rast in srečno otroštvo. Naročite ga na revijo Mavrica. Mavrica izide 10-krat na leto, ima 52 strani
z bogato vsebino, slikami in ilustracijami.

Cena celoletne naročnine je samo 5.900,00 tolarjev, plačate jo lahko v enem ali pa v dveh obrokih. Račun s položnico boste prejeli po pošti po izidu prve številke Mavrice v septembru.

Vsak naročnik je vključen v veliko nagradno žrebanje in prejme za darilo zlati križec, ki je iz 14-karatnega zlata, velikosti 18,2 x 7,5 mm z rinčico.


Letna naročnina: 5.900 tolarjev
Letna naročnina v evrih: 22,95 evrov



VEČ





Mavrica na tvojem mobilnem telefonu



Pošlji SMS z vsebino “P DRUZINA” na številko 1919 in prejel boš
SMS s hitro povezavo do Mavrice na Planetu.

Mavrica
      Mavrična zgodba

      Igre

      Recept

      MI

      Polnoglavec

Naloži Pošlji

Kupi v trgovini

Novo
Neoprostljivo
Zgodovina
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh