Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mateja Reš v Kulinartfestu

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 24. 11. 2017 / 11:03
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:38
Ustavi predvajanje Nalaganje

Mateja Reš v Kulinartfestu

Mateja Reš je v Kulinartfestu pripravila solato iz repe in rdečega zelja ter kroglice iz prosene kaše in sliv.

Zakaj se kljub obilici kuharskih priročnikov vedno razveselimo še enega, novega? Tudi zato da dobimo drugačen pogled na to, kako znano sestavino, denimo krompir, postavimo na mizo v drugačni preobleki in z drugačnim okusom.



To nam je na Slovenskem knjižnem sejmu v četrtek, 23. novembra, predstavila Mateja Reš v Kulinartfestu, kjer je pripravila solato iz repe in rdečega zelja ter kroglice iz prosene kaše in sliv. Obiskovalci so lahko poskusili tudi sladek krompir in kalčke lucerna.



Oblikovalka Tjaša Štempihar pa je predstavila knjigo Kuhajmo z Matejo Reš.

Po kuhanju smo se preselili v Debatno kavarno, kjer je bila predstavitev knjige Fake News. Danes, v petek, 24. novembra, pa vas vabimo ob 18.30 na predstavitev knjige Prekipevati od življenja s podnaslovom Sprejeti staranje kot darilo, ki pripoveduje o toku časa: o spremembah, novih možnostih, življenjski radosti. Ob 19. uri pa ste vabljeni mladi in njihovi starši. Govorili bomo namreč o knjigi Ostanki poletja avtorice Tamare Bach.

Foto: Tatjana Splichal

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh