Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Maša za domovino v ljubljanski stolnici

Objava: 22. 12. 2011 / 07:59
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Maša za domovino v ljubljanski stolnici

V Cerkvi na Slovenskem bomo državni praznik samostojnosti in enotnosti praznovali z mašami za domovino v stolnih cerkvah, v ljubljanski stolni cerkvi sv. Nikolaja bo nadškof metropolit in predsednik Slovenske škofovske konference msgr. dr. Anton Stres slovesno somaševanje vodil jutri ob 18. uri.

V Cerkvi na Slovenskem bomo državni praznik samostojnosti in enotnosti praznovali z mašami za domovino v stolnih cerkvah. Kot sporočajo s Tiskovnega urada SŠK, bo v ljubljanski stolni cerkvi sv. Nikolaja nadškof metropolit in predsednik Slovenske škofovske konference (SŠK) msgr. dr. Anton Stres slovesno somaševanje vodil jutri, v petek, 23. decembra 2011, ob 18. uri.

Pri bogoslužju, na katerega so poleg vernikov povabljeni tudi predstavniki družbenega življenja ter diplomatski zbor, bodo slovenski narod in državnike priporočili Bogu, da bi še naprej zvesto ohranili tako zaželeni dar samostojnosti in enotnosti.

Prepevali bodo pevci stolnega pevskega zbora pod vodstvom Jožeta Trošta, organist bo Gregor Klančič. Kvintet trobil orkestra Slovenske vojske bo odigral slovensko in evropsko himno. Sodelovali bodo tudi predstavniki Enote za protokol pri Slovenski vojski.

Kupi v trgovini

Novo
V nevarnem objemu morja
Proza
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh