Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Martin Golob pred sezono blagoslovil hokejiste Olimpije [VIDEO]

Janez Porenta
Za vas piše:
Janez Porenta
Objava: 19. 09. 2024 / 12:11
Oznake: Duhovnik, Molitev, Šport
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.09.2024 / 12:23
Ustavi predvajanje Nalaganje
Martin Golob pred sezono blagoslovil hokejiste Olimpije [VIDEO]
Takole je Martin Golob hokejiste Olimpije blagoslovil tudi že lani. FOTO: arhiv FB HK Olimpija

Martin Golob pred sezono blagoslovil hokejiste Olimpije [VIDEO]

Močno okrepljene državne prvake, hokejiste Olimpije Ljubljane, konec tedna čaka začetek nove sezone v elitnem regionalnem tekmovanju, ligi ICEHL. Vanj bodo vstopili tudi z božjim blagoslovom.

S prihodom novega vlagatelja iz Kanade je ljubljanski hokejski kolektiv močno ojačal klubski proračun, kar je botrovalo tudi številnim kadrovskim okrepitvam, vse to pa je okrepilo tudi že sicer visoka rezultatska pričakovanja. V minuli sezoni je Olimpija ostala pred zaprtimi vrati končnice ICEHL, v novi so cilji kajpak precej ambicioznejši.


Velik športni navdušenec

Se pa v klubu zavedajo, da pot do cilja ni izključno v njihovih rokah, zato so pred obdobjem novih izzivov povabili karizmatičnega župnika Martina Goloba, sicer tudi velikega športnega navdušenca, ki je z veseljem sprejel povabilo in, kot so Ljubljančani zapisali na družbenem omrežju, s svojim blagoslovom podprl ekipo pred začetkom nove sezone.

Župnik na ledni ploskvi? Zakaj pa ne. FOTO: arhiv FB HK Olimpija

Da bi držali skupaj in dobro prenesli vse udarce

»Hala Tivoli, dom našega hokejskega kluba, ni zgolj športna dvorana, ampak tudi prostor, v katerem se prepletajo predanost, ekipni duh in vztrajnost. Hvala gospodu župniku za njegov čas in podporo,« so hvaležno zapisali pri Olimpiji. »Korajže za nove zmage in da bi jih Bog varoval, da bi držali skupaj in dobro prenesli vse udarce,« pa je komentiral Martin in z nasmehom blagoslovil še gol, »da bodo nasprotniki vanj dobili čim več ploščkov«.

Lani si je Martin Golob prislužil tudi dres Olimpijinega domačega zvezdnika Žige Panceta. FOTO: arhiv FB HK Olimpija

Že tudi lani

To sicer ni bil prvi obisk Martina Goloba pri hokejistih Olimpije. Enako se je zgodilo že pred skoraj letom dni, lanskega oktobra, ko je prišel na ledno ploskev Tivolija preverit, kako poteka trening članske ekipe, pokazali so mu zakulisje, garderobo, opremo, se pogovarjali o motivaciji, na koncu pa jim je prav tako namenil tudi blagoslov, za kar so bili zelo hvaležni.

Nalaganje
Nazaj na vrh