Ljubezen diši in ima okus
Ljubezen diši in ima okus
Urška Fartelj si pred desetimi leti, ko je začela pisati blog, ni niti predstavljala, da bo čez nekaj let njene recepte bralo in po njih kuhalo več 100 tisoč Slovencev, da bo izdala tri kuharske knjige in da bo njena služba zahtevala toliko novih izzivov, ki jih bo pogumno sprejemala.
46-letna Urška Fartelj je ustvarjalka receptov, kuharica, fotografinja, pisateljica, uživačka v vsem lepem in ustvarjalka spletne strani 220 stopinj poševno. To je mesto, kjer se prepletajo recepti njenih babic, mame, okusi njenih otrok in družin, ki jim je pomembna raznolika prehrana.
220 stopinj poševno
»Ime 220 stopinj sem izbrala zato, ker pri tej temperaturi pripravljam svoji družini najljubše jedi, poševno pa zato, ker ne glede na to, da nas vse življenje učijo, kako naj živimo po pravilih, pomeni poševno iti po svoje. Saj se je treba držati določenih pravih, a včasih je treba poslušati sebe in je treba malce poševno, malce po svojem okusu.«
Preden si je...