Kristina Smodila: Po ugrabitvi profila
Kristina Smodila: Po ugrabitvi profila
Vaši recepti so zelo izvirni. Kako se jih domislite?
Izhajam iz lastnega okusa, iz sezone, kar je trenutno na voljo, navdih ali kak nasvet za zanimivo kombinacijo pa dobim še od drugih ustvarjalcev. Včasih me kaj tudi navduši, ko grem nekam jest in moram podobno jed na svoj način preizkusiti še sama.
Kaj traja dlje – kuhanje ali aranžiranje in fotografiranje?
Včasih res drugo. Ker je treba veliko načrtovati, pripraviti rekvizite, izbrati okolje, temo, fotografirati ... Potem pa še vse fotografije temeljito pregledati in obdelati.
Kateri del procesa pa vam je najljubši?
Vsak korak mi je precej ljub. Uživam v stiliranju, skozi objektiv mi je včasih pogled še bolj všeč kot v živo, saj podrobnosti bolj pridejo v ospredje. Zelo pa uživam tudi v obdelavi fotografij, to me zelo sprošča.
Kaj je pomembnejše – da je recept okusen ali lep na pogled?
Odv...