Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Korenčkova juha z rdečo lečo in lovorjem

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 18. 01. 2023 / 10:17
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 18.01.2023 / 11:56
Korenčkova juha z rdečo lečo in lovorjem
FOTO: Krištof Koman

Korenčkova juha z rdečo lečo in lovorjem

Na maslu nežno prepražimo strt česen, dodamo narezano korenje in dalje pražimo 3 minute. Dodamo rdečo lečo, lovor, prilijemo pol litra vode in zavremo. Nato ogenj zmanjšamo in juho pokrito kuhamo 15 minut, da se zelenjava in leča zmehčata. Prilijemo preostanek vode, odstranimo lovor in juho pretlačimo s paličnim mešalnikom do gladkega. Solimo po okusu.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh