Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjižni novosti založbe Družina

Za vas piše:
M P
Objava: 05. 08. 2014 / 07:32
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:15
Ustavi predvajanje Nalaganje

Knjižni novosti založbe Družina

Izšli sta dve novi knjigi založbe Družina: Grozote vojne izpod peresa Ane Češnovar in Svobodni urednika Matthewa Pinta (o teologiji telesa).

Tudi med poletnimi počitnicami skrbimo za vedno nove knjige,ki odpirajo vedno nova in nova obzorja.

Knjiga Ane Češnovar Grozote vojne je napisana po resničnihdogodkih iz življenja pisateljice. Pred časom so njeni zapisi že izhajali včasopisu Družina kot podlistek. Opisuje življenje na slovenskem podeželju skozidoživljanje dečka Stanka. Njegovo otroštvo zaznamujejo revščina, toplodružinsko življenje, globoka vera in nesmisli, ki jih prinese druga svetovnavojna. Kljub trpljenju se zgodba konča z upanjem na boljši jutri, v svetloprihodnost mladega rod. Družinska ljubezen, prepojena z upanjem in trdno vero,pa se izkaže kot rešitev tudi za najhujšo stisko.

Preberite odlomek iz knjige Grozote vojne TUKAJ.

Knjiga Svobodni ameriškega urednika Matthewa Pinta paprinaša deset pričevanj Američanov, ki jim je teologija telesa spremenilaživljenje. Zanimivo je, da se je teologija telesa, ki se je rodila v srcuPoljaka, svetega papeža Janeza Pavla II., med laike razširila prav v domovinispolne revolucije. V knjigi spoznamo življenjske zgodbe ljudi, ki so danes mednosilci veselega oznanila resnične spolne svobode v skladu s cerkvenim naukom,pred srečanjem s tem oznanilom pa so bili žrtve bolečih ljubezenskih odnosov inki so iskali ljubezen na napačnih koncih. Njihove iskrene izpovedi so vam lahkov navdih in tolažbo, da tudi vi najdete svojo poklicanost in postanete resničnoSVOBODNI.

Preberite eno izmed pričevanj v knjigi Svobodni TUKAJ.

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh