Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Knjigarne zaprte, knjige ostajajo dostopne

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 16. 03. 2020 / 08:52
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 16.03.2020 / 12:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Knjigarne zaprte, knjige ostajajo dostopne

Knjigarne založbe Družina so zaprle svoja vrata. A knjige ostajajo dostopne. Kako do njih?

Knjigarne založbe Družine zdaj samevajo. A branje naših knjig je še vedno dostopno. Foto: Tatjana Splichal

Življenje v Sloveniji se ustavlja. V skrbi do prijaznih prodajalk in vseh, ki so povezani z njihovim delom, so knjigarne založbe Družina do nadaljnjega zaprle svoja vrata. K sreči to ne pomeni, da so knjige nedostopne, saj jih lahko dobite na kar tri načine:

- pokličite nas: 01/36 02 828;
- pošljite nam e-pošto: narocila@druzina.si;
- obiščite Biblos in kupite ali si izposodite e-knjige prek Biblosa.

Založba Družina ponuja širok nabor knjig za otroke, mladostnike in odrasle. Vso ponudbo najdete tule, nekaj predlogov za branje v postnem času pa si oglejte spodaj. Nekaj namigov za branje v postnem času najdete tudi v članku Molimo in razmišljajmo križev pot

Hkrati pa vam sporočamo, da lahko v času epidemije virusa korona brezplačno dostopate do revije Magnificat, kmalu pa vam bomo izdali še, katera knjiga bo prosto na voljo in vam pomagala prebroditi ta neprijazen čas.

Spremljajte nas še naprej!

Sulica

Roman Sulica ni samo razširjeno poročilo o evangeljskih dogodkih. Je napeta in doživeta pripoved, ob kateri boste od blizu doživeli najbolj pretresljive prizore Jezusovega življenja. Opazovali boste vrvež v palačah cesarskega Rima, ki so se dušile v preobilju, in spoznali mladega vojaka Kasija Longina, ki ga je sovraštvo oblastnikov porinilo na zelo viharno življenjsko pot. Z njim boste bralci potovali v Palestino, spoznali Poncija Pilata, člane judovskega vélikega zbora in druge evangeljske osebe ter na osamljeni Golgoti jokali ob križanju, ki pomeni vrhunec izdajstva, ljubezni in odrešenja. 
Inigo

Roman Inigo opisuje duhovno pot Ignacija Lojolskega in rojstvo nove duhovne izkušnje. Ignacij je svojo duhovno transformacijo je doživljal kot posledico velike osebne krize. Ko je bil kot vojak ranjen, se je začel spraševati, kdo je on sam v odnosu do Kristusa, o katerem je bral na bolniški postelji. Poglabljal se je v odnos z Njim in v sebi doživel nova občutja. Začel se je odkrivati v drugačni luči, odpirati so se mu začeli novi pogledi na lastno življenje, tako zelo, da se je podal na pot, pot služenja Kristusu, na kateri je ostal vse življenje.

Križev pot s papežem Frančiškom

Molite križev pot s svetim očetom. V knjigi Križev pot s papežem Frančiškom, ki nosi podnaslov Kristusovo obličje, obličje človeka, skupaj s svetim očetom spremljajmo Jezusa na njegovi poti na Golgoto. Objavljena besedila so iz križevega pota, ki ga je vodil papež Frančišek v rimskem Koloseju 18. aprila 2014. Papež nam v knjižici razodeva skrivnosti zveličavnega trpljenja in nas vodi po pravi poti.

Velikonočni prti

V postnem času se pripravljamo na veliko noč, ko se bomo veselili Jezusovega vstajenja in svoje domove praznično okrasili. V knjigi Velikonočni prti boste našli ideje za vzorce, primerne za prte, ki jih boste položili na praznično mizo.

Prva velika noč

Naj vaši otroci spoznajo skrivnost velike noči na igrivo - skozi naloge iz knjižice Prva velika noč, v kateri bodo našli tudi nalepke.




Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh