Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Klic dobrote prinesel skoraj četrt milijona evrov

Za vas piše:
Tiskovni urad SŠK
Objava: 26. 11. 2009 / 09:58
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Klic dobrote prinesel skoraj četrt milijona evrov

Na sinočnjem dobrodelnem koncertu Klic dobrote so zbrali 217.000 evrov, do konca dneva pa 238.000 evrov

Na dobrodelnem koncertu Klic dobrote, ki ga je Slovenska Karitas sinoči priredila v Celju, so zbrali 217.000 evrov, do konca dneva pa 238.000 evrov.

Skupini donatorjev se je letos priključila tudi kampanja Kupujem slovensko s svojimi podporniki, ki je zagotovila donacijo hrane v vrednosti 16.000 evrov.

Slovenska Karitas se vsem dobrotnikom, podjetjem in posameznikom, ki so in še bodo sodelovali v dobrodelni akciji za pomoč družinam v stiski, zahvaljuje. Zahvala velja vsem 154 nastopajočim pevcem in glasbenikom, obiskovalcem koncerta, ki so napolnili dvorano Golovec, soorganizatorju Radioteleviziji Slovenija, Radiu Ognjišče, ki je koncert prenašal, Mestni občini Celje, Zavodu ZPO in vsem, ki so prispevali k uspehu koncerta. Posebna zahvala velja številnim prostovoljcem, ki so z marljivim delom omogočili, da je prireditev nemoteno potekala.

Slovenska Karitas bo akcijo zbiranja sredstev za družine v stiski nadaljevala do konca koledarskega leta. V duhu gesla in besed, ki jih je v svojem nagovoru povedal predsednik Slovenske Karitas, murskosoboški škof dr. Marjan Turnšek, bodo v omenjeni ustanovi iz številnih darovanih zrn Klica dobrote pripravili prepotreben kruh za življenje družin v največjih stiskah.

Dodatne informacije o koncertu in nadaljnjih možnostih darovanja dobite na sedežu Slovenske Karitas na Kristanovi ulici 1 v Ljubljani, tel. 01/300–59–60, e-naslov: info@karitas.si ter na spletni strani
http://www.karitas.si/

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh