Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kdo je dovolj »normalen«?

Klemen Čeligoj
Za vas piše:
Klemen Čeligoj
Objava: 26. 02. 2019 / 09:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.02.2019 / 11:38
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kdo je dovolj »normalen«?

Kdo je dovolj »normalen«?

Izšla je nova številke revije #najst, ki v ospredje postavlja dragocenost življenja vsakega človeka.
Izšla je nova številke revije #najst, ki v ospredje postavlja dragocenost življenja vsakega človeka. O tem, zakaj je življenje vredno(st), so v anketi spregovorili najstniki sami, v enem od člankov pa lahko preberete, zakaj splav, evtanazija in smrtna kazen niso skladni s krščansko vero. Matevž Mehle v svojem razmišljanju tokrat piše, kako se je odzval, ko mu je neka mama povedala, da je njena hčerka storila samomor.

V tokratni številki je precej poudarka na glasbi. Na straneh mladinske kulture je intervju z Niko Zorjan, predstavljena je tudi skupina Kam?, ki izvaja sodobno krščansko glasbo. V rubriki Veš, kaj poslušaš, je komentar uspešnice v zadnjem času spet zelo priljubljene skupine Queen. Na sredini revije najstnike tudi tokrat čakajo note in poster.

Potepuh jo je tokrat popihal na Tajsko, da pa kljub temu ostajamo pri zimskih temperaturah skrbi poljudnoznanstveni članek o tem, kako nastanejo snežni plazovi. Med ledom in vročekrvnostjo pa se večkrat znajdejo hokejisti: na športnih straneh predstavljamo Gorenjca Andreja Tavžlja. Puncam Agata tokrat svetuje, kako izbrati pravi modrček. V rubriki Proti : Za smo soočili mnenje o jezikanju staršem, v Odnosih+ pa beremo o tem, kako nekomu povedati, da ti je všeč.

V tokrat številki revije #najst izveš tudi, kako župnik speče pico in kateri svetnik je v stiski razmišljal o samomoru. V stiski se znajdejo tudi mnogi najstniki, če se v njihovih družina redno sliši prepir. Socialna pedagoginja s. Jana je napisala, kako se obnašati v takih okoliščinah, svetovalka Špela pa tokrat svetuje, kako se prepisati na drugo srednjo šolo.

Kupi v trgovini

Novo
3.450 umorjenih - Poročilo 6
55,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh