Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Katere premestitve in spremembe se obetajo v celjski škofiji?

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 15. 07. 2024 / 11:02
Oznake: Duhovnik
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2024 / 11:38
Ustavi predvajanje Nalaganje
Katere premestitve in spremembe se obetajo v celjski škofiji?
FOTO: Arhiv Škofije Celje

Katere premestitve in spremembe se obetajo v celjski škofiji?

Potem ko je že kar nekaj slovenskih škofij sporočilo letošnje spremembe in premestitve, ki bodo v večini primerov začele veljati s 1. avgustom, so te zdaj javno objavili tudi v celjski škofiji.

Dr. Metod BENEDIK OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra imenovan za duhovnega pomočnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija (1. 8.)

Vlado BIZANT CM je bil na predlog vizitatorja Misijonske družbe lazaristov razrešen službe župnika v Župniji Celje – Sv. Jožef. Še naprej opravlja službo bolniškega duhovnika v Splošni Bolnišnici Celje in Psihiatrični bolnišnici Vojnik (1. 8.)

Janez CERAR CM je bil razrešen službe župnika sodelavca v Župniji Mozirje, Rečica ob Savinji in Šmihel nad Mozirjem in je bil imenovan za župnijskega upravitelja Župnije Šmartno ob Dreti (1. 8.)

Vinko ČONČ je bil razrešen službe župnika moderatorja v Župniji Šmartno ob Dreti (1. 8.)

Marjan GAČNIK OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra razrešen službe župnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija in odhaja na drugo službeno mesto v redu (1. 8.)

Marko JEROMEL CM je bil na predlog vizitatorja Misijonske družbe lazaristov imenovan za župnika v Župniji Celje – Sv. Jožef (1. 8.)

Slavko PAJK SDB je bil na predlog salezijanskega inšpektorja razrešen službe kaplana v Župniji Celje – Bl. Anton Martin Slomšek in odhaja na drugo službeno mesto v redovni skupnosti (1. 8.)

Miroslav PAVŠEK OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra imenovan za župnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija (1. 8.)

Rafko PINOSA SDB je bil na predlog salezijanskega inšpektorja imenovan za duhovnega pomočnika v Župniji Celje – Bl. Anton Martin Slomšek (1. 8.)

Jože SMUKAVEC OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra imenovan za duhovnega pomočnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija (1. 8.)

Dr. Silvo ŠINKOVEC DJ je bil sprejet v Škofijo Celje ad experimentum (1. 7.) in imenovan za duhovnega pomočnika v Župniji Velenje – Sv. Martin ter njej pridruženih župnijah (1. 8.)

Dr. Vinko ŠKAFAR OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra imenovan za duhovnega pomočnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija (1. 8.)

Jurij ŠTRAVS OFMCap je bil na predlog kapucinskega provincialnega ministra razrešen službe duhovnega pomočnika v Župniji Celje – Sv. Cecilija in odhaja na drugo službeno mesto v redu (1. 8.)

Nalaganje
Nazaj na vrh