Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako mojstrsko krasiti cerkev in umetelno polepšati dom?

Za vas piše:
D. O.
Objava: 08. 03. 2013 / 10:42
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kako mojstrsko krasiti cerkev in umetelno polepšati dom?

V torek, 12., in sredo 13. marca vabimo na delavnici v galerijo Družina, kjer vas bo nizozemska strokovnjakinja Nicky Markslag naučila vse o krašenju cerkve v velikonočnem času, za birmo, obhajilo in poroke ter kako v času velike noči umetelno polepšati vaš dom.

Prihodnji teden boste lahko prisluhnili nizozemski strokovnjakinji Nicky Markslag, ki bo pripravila seminar za krasilce cerkve ter seminar o krašenju doma.

V torek, 12. marca, se lahko pridružite skupinama, ki bosta seminar spremljali med 10. in 14. uro ali med 16. in 20. uro. Na njem vam bo Nicky Markslag ob vnaprej predstavljenih aranžmajih predstavila teoretični del o krašenju cerkva za veliko noč, birmo, obhajilo in poroko. Sledil mu bo praktični del, kjer bo vsak udeležence izdelal svoj aranžma, ki ga bo lahko odnesel s seboj.

V sredo, 13. marca, pa bo seminar namenjen krašenju doma ob velikonočnih praznikih. Tudi naš dom odseva duh praznovanja velike noči. Ceneni nadomestki, ki hitro ukradejo tako našo pozornost kot ustvarjalnost, nam ne morejo pričarati resničnega veselja velike noči, lahko pa se naučimo, kako svoj dom okrasiti umetelno, da bo izražal naše notranje veselje, ki se bo poznalo tudi na naših policah ali mizah.

Seminarja bosta ves čas simultano prevajana.
Kotizacija znaša 26 evrov na osebo in jo udeleženci poravnajo pred začetkom seminarja.
Dodatne informacije dobite pri gospe jelki Metelko na tel. št.: 041-206-747 ali e-pošti:jelka.metelko@gmail.com.


Foto: Jelka Stopar Metelko

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh