Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jutri prvi taborniški e-štival

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 21. 05. 2021 / 13:40
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.05.2021 / 13:52
Ustavi predvajanje Nalaganje
Jutri prvi taborniški e-štival

Jutri prvi taborniški e-štival

Taborniško druženje bo premierno potekalo prek spleta.

Koronavirus je zagodel tudi Mestni zvezi tabornikov Ljubljana. FOTO: FB MZT Ljubljana



Koronavirus je posegel v delovanje skorajda vseh organizacij in društev, zato v Mestni zvezi tabornikov Ljubljana ne bodo mogli izvesti 24. Taborniškega feštivala. Kljub temu pa želijo popestriti vzdušje vseslovenskega taborniškega druženja, kot ga poznajo iz preteklih let. Zato za jutri pripravljajo premierni Taborniški e-štival.

Kako bo potekal Taborniški e-štival?

Dogodek bo sestavljen iz dveh delov. Prvi del bo vključeval nabor izzivov, ki jih bodo zbrali od delavničarjev iz vse Slovenije, drugi pa bo namenjen medekipnemu spoznavanju. Delavnice bodo delavničarji posneli v obliki videoopisa, da bodo te jasne in razumljive vsem. Izzive bodo opravljali znotraj ekip, ki bodo štele največ deset tabornikov, na poljubnem mestu v živo, ob sledenju takrat veljavnih ukrepov. Za ogled vsebin izzivov bo spremljevalec potreboval mobilno napravo s stabilno spletno povezavo.

Časovni potek opravljanja izziva bo narekoval zahtevnost izziva, v celoti pa bodo opravljanje izzivov omejili na 90 minut. Pričakujejo, da bo Taborniški e-štival, del z izzivi in povezovalna aktivnost skupaj, trajal dve uri. Premierni Taborniški e-štival bo potekal v dveh časovnih intervalih.

Kupi v trgovini

Novo
Preljubo veselje
Note iz Cerkvenega glasbenika
25,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh