Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Janeževi upognjenci

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 07. 12. 2022 / 09:30
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.12.2022 / 19:01
Janeževi upognjenci
FOTO: Krištof Koman

Janeževi upognjenci

Jajca in sladkor penasto stepemo, prilijemo rum in stepamo dalje še minuto. Nazadnje moko z metlico narahlo vmešamo v testo. Pekač namastimo in poprašimo z moko (ne uporabimo papirja za peko), nato nanj s pomočjo dveh žlic nalagamo kupčke testa ter jih sploščimo. Potresemo s semeni janeža in pečemo pri 200 stopinjah 10 minut. Tople poberemo s pekača in za nekaj sekund vstavimo v kozarec, da se upognejo in ohladijo ter otrdijo.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh