Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Iluzija jedrne Evrope – največja prevara Golobove vlade

Za vas piše:
Matej Kovač
Objava: 11. 09. 2024 / 07:52
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 11.09.2024 / 13:23
Iluzija jedrne Evrope – največja prevara Golobove vlade
Matej Kovač. FOTO: Tatjana Splichal

Iluzija jedrne Evrope – največja prevara Golobove vlade

Željo pripadnikov maloštevilnih narodov, da bi bila njihova država spoštovana in upoštevana v svetu, uspešno izkoriščajo tranzicijski levičarji za svoj politični dobiček.

Tako kot nekdaj vzhodnonemški komunisti se sončijo ob uspehih športnikov, svoje politične nasprotnike pa obtožujejo, da državo na mednarodni sceni potiskajo na obrobje.

V času vlade SDS, NSi in SMC je imela Slovenija najboljše odnose s svojimi sosedami v svoji zgodovini, uspešno je predsedovala EU, uspešno posredovala za sprejetje proračuna EU in požela občudovanje zaradi odločne podpore napadeni Ukrajini. A za propagandiste v dominantnih medijih to ni štelo nič. Ponavljali so floskulo, da bo nova levičarska vlada vrnila Slovenijo v tako imenovano »jedrno Evropo«.

Sedaj se je ta predvolilna obljuba izkazala za eno največjih političnih prevar v samostojni Sloveniji. V napadih na Izrael se je Golobova vlada pridružila Hamasu, Južnoafriški republiki in obrobnim evropskim državam, kjer se vse bolj nepopularne vlade borijo za politično preživetje na plečih nesrečnikov v palestinsko-izraelskem konfliktu.

Predsednica Nataša Pirc Musar obišče tik pred Putinom j...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh